Bill Clinton és a networkmarketing


Már biztosan kiderült számodra, hogy nem egy hagyományos vállalkozás lehetőségét szeretném Neked megmutatni.
 
Mint, ahogy ezt Te is tudod egy hagyományos vállalkozás elindítása nagyon sok tőkét igényel.

Mire gondolok?

Nézzük, mi van akkor, ha csak nagyon kicsiben gondolkodsz.

Milyen költségekkel jár, ha nyitsz egy zöldség üzletet a szomszéd utcában:

 

-  Erkölcsi bizonyítvány, vállalkozói igazolvány kiváltása cca 10.000 Ft.

- Havi járulék befizetése, ahhoz hogy egészségügyi ellátást, és nyugdíjat? is kapj: 57.335 Ft

- Bérelned, vagy venned kell egy üzlethelyiséget, aminek utána folyamatosan vannak költségei. Ezeket Neked természetesen a bevételedből
 kell kitermelned!

-  Nem elég az üres bolt, nyilván némi berendezést szintén meg kell vásárolnod.

-  Gondoskodnod kell folyamatosan a termékekről, amit árulni fogsz.

-  Naponta be kell járnod az üzletbe dolgozni, az utazás benzinköltség, stb mind a kiadásaidat terheli.

-  Az üzlet rezsi költsége, fűtés, villany gáz, ezek mind, mind plusz kiadások.

-  Esetleg ha az, amibe belekezdesz, számodra új terület, a szakma elsajátítása is pénzbe kerülhet.

- Tanfolyam, szakkönyvek és még sorolhatnám, de szerintem ezt Te is pontosan tudod.

Milyen ismereteid vannak, illetve mit hallottál az NetWork Marketingről?

Bármit is tudsz vagy hallottál róla érdemes néhány dolognak pontosabban utánanézni. Mint annyi más, ez is változott az utóbbi évek során, egyszerűbb vált, mint online munka, távmunka.) 

Nem mindegy kitől hallasz információkat a NetWorkről, olyanoktól, akik már profik ebben a szakmában vagy olyanoktól, akiknek nincs semmilyen tapasztalatuk erről az iparágról, esetleg csak hallottak róla valamit. Sokan hajlamosak olyan dolgokról véleményt nyilvánítani, amiben nekik saját maguknak semmilyen tapasztalatuk nincs.

Egyet bizton állíthatok, hogy a NetWork, az Online munka, Internetes munka egy szakma, amit meg kell tanulni, persze nem megy senkinek egyik napról a másikra.
 
Fontos tudni, hogy nem kell fizetned azért, hogy ezt a szakmád megtanuld profi szinten.

Miért is gondoljuk úgy, hogy az otthoni internetes munka az egyedüli egyetlen pénzkereseti lehetőség,amit bárki kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül meg tud csinálni bárhol, és körülményektől függetlenül! Egy fontos dolog kell csupán, mégpedig az, hogy legyen internet!     


1. Általában, hagyományos vállalkozásokhoz képest elhanyagolható összeggel el lehet kezdeni, nincs veszíteni való, a befektetés rizikó faktora minimális!

2. Az interneten dolgozni, legjobb mellékfoglalkozásként, munka mellett elkezdhető lehetőség!  Nem kell abbahagyni a főállást, a jelenlegi pénzkereseti lehetőségünket!
 
3. Nincs ranglétra, Nincs főnök, Nincs kötelező munkarend, Nincs tempó, Nincs fix fizetés!  Egyetlen főnök van, saját magad - talán ez a legnagyobb hátrány is egyben.

4. Az általam ajánlott otthoni munka lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában pénzt keress, mivel a munkatársaid a világ bármely pontján, bármely időzónában lehetnek!

5. Az otthoni munka sokkal többet adhat az embernek, mint a pénz! Értékes emberi kapcsolatokat, személyiség fejlődést, magas fokú üzleti és pénzügyi képzettséget!

6. Egyedül az otthoni munka, a Network adhatja meg bárkinek, hogy akár 3-5 év után "nyugdíjba menj" - nem kell 40 évig dolgoznod. Örökölhető passzív jövedelemforrást biztosít. Nálunk ez az idő intervallum – optimális esetben 1 évre is csökkenhet.

Nem szeretnélek meggyőzni semmiről, pusztán csak a tényeket írtam le. Ma már egyre többen felismerik, hogy egyedüli  biztos esély a boldogulásra, az otthoni munka.  Kevés pénzzel rendelkező embereknek egyetlen esély a kitörésre!

De nézzük, mit mond erről egy olyan személy, akit mindenki ismer, aki az Egyesült Államok elnöke volt.


Kérlek, figyelmesen nézd meg a videót, Ő biztosan tudja, hogy miről beszél. Ha Ő elismeri ezt az iparágat, mint szakmát, akkor úgy gondolom érdemes Neked is kicsit jobban elgondolkodni ebben a témában!